NHH-Symposiet ansetter for siste gang!

Symposiet kjører i gang med siste ansettelsesrunde, og vi vil ha med deg på laget!

For siste gang ansetter vi frivillige studenter som skal hjelpe til med å arrangere årets symposium. Redaksjonen har snakket med sympsjonærene Hedda Paulsen, Stine Mogen og Thor-Helge Brandal om hvorfor akkurat du bør søke Symposiet.

– Symp er den perfekte arenaen for å bli kjent med masse ulike folk på tvers av kull og interesser. Spesielt nå som det er vanskelig å treffe og bli kjent med andre vil jeg virkelig anbefale symp! I jakten på kreative måter å kunne samle hundrevis av mennesker til konferanse, har vi kommet opp med, og gjennomført, masse morsomme og kreative arrangementer og sosiale treff som også er coronavennlige, og jeg har iallfall fått masse nye venner, sier Paulsen.

En del av de sosiale treffene som symp arrangerer er blant annet quizer, seksjonsforbrødringer, pain’t and sip og trampolinepark. I tillegg til dette arrangerer vi et aulashow fylt med rødvin og togakledde studenter, bedre kjent som Symposion. Her får du muligheten til å avslutte symposiet med en skikkelig feiring, og dersom koronarestriksjonene tillater det, har vi all grunn til å glede oss.

Både Mogen og Brandal er enige om at alternative opplegg som quizer og fjellturer har bidratt til å samle symp-gjengen i perioder med strengere koronatiltak. Når sosiale sammenkomster ikke lenger er tillatt, er symp en perfekt arena til å bli kjent med både studentforeningen og medstudenter.

– Gjennom symp får du muligheten til å bli del av et fantastisk samhold som finner på mye kreativt og morsomt sammen! Du blir kjent med og jobber sammen med andre på tvers av alle kullene ved NHH. Dette er både lærerikt og veldig gøy! Ikke minst får du muligheten til å være med på å lage en av nord- Europas største studentdrevne næringslivskonferanse og det er jo veldig kult, sier Mogen.

– Symp gir deg muligheten til å stifte mange vennskap, og venner er enormt greit å ha når du husker at du trenger gruppe i SOL3 en time før fristen – dette har reddet meg flere ganger enn jeg kan telle. Forskning viser dessuten at en student som trives vil prestere bedre, og nå har du mulighet til å både ha det gøy og få bedre karakterer på veien, sier Thor- Helge Brandal.

Om dette høres ut som noe for deg håper vi å få med deg på laget.