Våre samarbeidspartnere

bilde

Yara er et norsk gjødsel- og kjemikalieselskap og er blant Norges største og mest internasjonale selskaper, med tilstedeværelse i over 160 land. De var hovedsamarbeidspartner for konferansen i 2019, og skal nå være med oss helt frem til konferansen i 2023!

bilde

BCG jobber med ledere innenfor næringsliv og samfunn for å løse de viktigste utfordringene og fange de største mulighetene klienten står overfor. Deres brede kompetanse og erfaring vil være en uvurderlig ressurs i arbeidet med å utforme konferansen i 2021!

bilde

Schroders er et internasjonalt investeringsselskap og forvalter 500 milliarder GBP(!) på vegne av sine investorer. Både organisasjonen og porteføljen bærer tydelig preg av et bestemt og målrettet fokus på bærekraft i alle ledd.

bilde

Coop har vokst til å bli Norges nest største dagligvarekjede med hele 1250 butikker. De åpnet i fjor landes første selvbetjente butikk og har nå inngått et samarbeid med Posten for å levere matvarer hjem til oss under koronakrisen. Nå ser vi frem til å ha de med på laget frem til konferansen i mars.

Interessert i å være samarbeidspartner?

Vi i NHH-Symposiet kan tilby gode

samarbeidsvilkår mot eksponering for toppen av norsk næringsliv

og hele student-Bergen. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

 cecilie.brakstad@symposiet.no