top of page

Rune Garborg

Vipps

Vi er glade for å kunne introdusere Rune Garborg som en av foredragsholderne på NHH-Symposiet. Rune er en høyt respektert og dyktig leder innen finanstjenestesektoren i Norge, med en omfattende og variert karriere som strekker seg over mer enn to tiår. Hans ekspertise innen fintech, innovasjon og digital transformasjon har gjort ham til en etterspurt foredragsholder og rådgiver både nasjonalt og internasjonalt.Rune Garborg startet sin karriere innen finans og etablerte seg raskt som en fremtidsrettet leder. Han har hatt flere ledende stillinger i store finansinstitusjoner, inkludert DNB, der han særlig var konserndirektør for betalinger og innovasjon. I løpet av sin tid i DNB spilte Rune en nøkkelrolle i utviklingen og lanseringen av Vipps, Norges ledende mobilbetalingsløsning, som siden har revolusjonert måten folk håndterer økonomien sin i landet.


I tillegg til sine profesjonelle prestasjoner, har Rune en mastergrad i økonomi og administrasjon fra Norges Handelshøyskole (NHH), noe som har gitt ham et solid grunnlag i forretningsstrategi og ledelse. Hans skarpe forståelse av skjæringspunktet mellom finans, teknologi og innovasjon har vært avgjørende for å forme fremtiden for finanstjenester i Norge.


På NHH-Symposiet vil vi få gleden av å høre Rune Garborg dele sine innsikter og erfaringer om fremtiden for finans, digital transformasjon og innovasjonens rolle i å forme bransjen. Hans bidrag lover å være engasjerende, opplysende og tankevekkende, og tilby verdifulle perspektiver for deltakere som er interessert i den stadig utviklende verden av fintech.


Vi er stolte og begeistret over å ønske Rune Garborg velkommen til NHH-Symposiet!

Rune Garborg
bottom of page