NyHjemside2020-03-10T14:59:31+01:00

Webpage under maintenance

23. & 24. MARS

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

FOREDRAGSHOLDERE

Se alle foredragsholderne her!

HOVEDSAMARBEIDSPARTNERE

Yara International, oftest bare omtalt som Yara, er et norsk gjødsel- og kjemikalieselskap. Yara ble grunnlagt i 1905 for å løse problemet med økende matmangel i Europa. Selskapet har i dag en verdensomspennende tilstedeværelse med over 15,000 ansatte og salg til mer enn 160 land. Det er dermed blant de største og mest internasjonale norske selskapene.

Schroders er et av Europas største og eldste kapitalforvaltningsselskaper. Det verdensomspennende selskapet tilbyr en rekke investeringsløsninger. Schroders legger stor vekt på å integrere bærekraftsforskning i måten de investerer på. Vi er veldig fornøyde for å ha dem med på laget og gleder oss til den spennende tiden fremover.

Verden forandrer seg raskere enn noen gang, og raske teknologiske fremskritt skaper nye muligheter og seriøse utfordringer. Dette gir mening til EYs arbeid om å bygge en bedre arbeidsverden. EY tror på en bedre verden for arbeid der økonomisk vekst er bærekraftig og inkluderende. Basert på dette er samarbeid mellom EY og det ambisiøse og profesjonelle NHH-Symposiet en utmerket måte for EY å bidra til å skape forandring i tankegang og atferd.

NYHETER

Workshops på NHH-Symposiet Symp-workshops 2019 Temaene for årets konferanse var endring i maktbalanse, konsekvensen av [...]

The Yellow Vests The Yellow Vests France is used to see demonstrations - one may [...]

Load More Posts
Go to Top