PRAKTISK INFORMASJON 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

TRANSPORT

Konferansen vil begynne klokken 10 den 20. mars med registrering og kaffe fra klokken 09. Kommer du fra Oslo, anbefaler vi rute SK249 eller DY602, begge med avreise kl. 07:05.

Konferansen vil være ferdig klokken 14 den 21. mars. Vi anbefaler å bestille flyavganger etter klokken 15:30 denne dagen.

Man blir møtt på Flesland av våre frivillige studenter som vil gjøre reisen til NHH sømløs.

SYMPHOTELL

Samtlige av konferansens deltagere og foredragsholdere vil bli innlosjert på Scandic Ørnen midt i Bergen sentrum. Hotellet er omdøpt til SympHotell under konferansedagene.

Det vil bli satt opp shuttlebusser mellom NHH og SympHotell før og etter konferansetid. Banketten etter første konferansedag vil også bli avholdt på hotellet.

KONFERANSEN

Konferansens første dag vil begynne klokken 10 den 20. mars med registrering fra 09. Vi anbefaler å møte tidlig. Første konferansedag er ferdig rundt klokken 16.

Konferansens andre dag er 21. mars. Den vil begynne klokken 09 og være ferdig rundt klokken 14.

Under konferansen vil det bli servert lunsj, mellommåltider og rikelig med kaffe. Det vil være flere pauser mellom sesjonene.

TEMA

Temaet for årets konferanse er globaliseringens fremtid. Vi skal se på den geopolitiske situasjonen ved å se på endringer i den globale maktbalansen og den økende graden av populisme og proteksjonisme. Målet vårt er å undersøke hvilke konsekvenser disse endringene har for Europa og europeiske bedrifter og hvordan de kan takles.

Med dette som grunnlag skal vi finne driverne i fremtidens næringsliv, og hva som skal til for å lykkes.