Våre samarbeidspartnere 2019-02-17T22:31:52+00:00

Våre samarbeidspartnere

Yara

Yara International, oftest bare omtalt som Yara, er et norsk gjødsel- og kjemikalieselskap. Yara ble grunnlagt i 1905 for å løse problemet med økende matmangel i Europa. Selskapet har i dag en verdensomspennende tilstedeværelse med over 15,000 ansatte og salg til mer enn 160 land. Det er dermed blant de største og mest internasjonale norske selskapene.

bilde

EY

Verden forandrer seg raskere enn noen gang, og raske teknologiske fremskritt skaper nye muligheter og seriøse utfordringer. Dette gir mening til EYs arbeid om å bygge en bedre arbeidsverden. EY tror på en bedre verden for arbeid der økonomisk vekst er bærekraftig og inkluderende. Basert på dette er samarbeid mellom EY og det ambisiøse og profesjonelle NHH-Symposiet en utmerket måte for EY å bidra til å skape forandring i tankegang og atferd.

bilde

Schroders

Schroders er et av Europas største og eldste kapitalforvaltningsselskaper. Det verdensomspennende selskapet tilbyr en rekke investeringsløsninger.

Schroders legger stor vekt på å integrere bærekraftsforskning i måten de investerer på. Vi er veldig fornøyde for å ha dem med på laget og gleder oss til den spennende tiden fremover.

bilde

Raftostiftelsen

NHH-Symposiet har inngått et samarbeid med Raftostiftelsen med mål om å sette menneskerettigheter på agendaen. Raftostiftelsen ble opprettet i 1986 til minne om professor Thorolf Rafto og hans arbeid for menneskerettigheter. Stiftelsens formål er «å arbeide for menneskets rettigheter, i første rekke åndsfrihet, politisk frihet og økonomisk frihet», og deler årlig ut Raftoprisen.

bilde

Interessert i å være samarbeidspartner?

Vi i NHH-Symposiet kan tilby gode

samarbeidsvilkår mot eksponering for toppen av norsk næringsliv

og hele student-Bergen. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

 susanne.varno@symposiet.no