Våre samarbeidspartnere

bilde

Yara er et norsk gjødsel- og kjemikalieselskap og er blant Norges største og mest internasjonale selskaper, med tilstedeværelse i over 160 land. De var hovedsamarbeidspartner for konferansen i 2019, og skal nå være med oss helt frem til konferansen i 2023!

bilde

BCG jobber med ledere innenfor næringsliv og samfunn for å løse de viktigste utfordringene og fange de største mulighetene klienten står overfor. Deres brede kompetanse og erfaring vil være en uvurderlig ressurs i arbeidet med å utforme konferansen i 2021!

bilde

Schroders er et internasjonalt investeringsselskap og forvalter 500 milliarder GBP(!) på vegne av sine investorer. Både organisasjonen og porteføljen bærer tydelig preg av et bestemt og målrettet fokus på bærekraft i alle ledd.

bilde

Coop har vokst til å bli Norges nest største dagligvarekjede med hele 1250 butikker. De åpnet i fjor landes første selvbetjente butikk og har nå inngått et samarbeid med Posten for å levere matvarer hjem til oss under koronakrisen. Nå ser vi frem til å ha de med på laget frem til konferansen i mars.

bilde

Telenor har som mål å koble våre 180 millioner kunder til det som betyr mest. Å knytte verden tettere sammen har vært kjernen i vår virksomhet i mer enn 160 år og Telenor har i dag selskaper i Norden og Asia. Ansvarlig forretningsvirksomhet og en ambisjon om å styrke de samfunnene vi er tilstede i er en grunnleggende målsetting for vår virksomhet.

bilde
Posten er en av Norges eldste virksomheter og har siden 1647 levert post og pakker til hele det norske folk. Dette gjør de på stadig nye måter, og hver dag jobber Posten med å utvikle nye tjenester for å møte morgendagens behov.

De to siste årene har Posten toppet listene over Norges mest innovative virksomheter. De har sin helt egen innovasjonsmetodikk, kalt Helix. I 2020 har de lansert pakkeboks – en ny måte å hente pakker på som er åpent 24/7, AMOI – en digital markedsplass for lokale butikker, og “Urban Home Delivery” – raske og grønne hjemleveranser.

Interessert i å være samarbeidspartner?

Vi i NHH-Symposiet kan tilby gode

samarbeidsvilkår mot eksponering for toppen av norsk næringsliv

og hele student-Bergen. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

 cecilie.brakstad@symposiet.no