-Det er studentene som er i sentrum.
De skal få mene litt mer.

– Det er studentene som er i sentrum. De skal få mene litt mer.

Hva får du om du blander energisk scene-engasjement, workshops og 300 pakker havrebrød? En herlig mishmash av interaktiv konferanse, gode samtaler med næringslivsledere og bankett på Fløyen. Slik blir Studentsymposiet 2019.

-Det er viktig at det er håndfast. At det ikke bare er store, svevende temaer som tas opp, men at man i etterkant kan sitte igjen med en tanke om hvordan man kan klare å påvirke, sier Emil Løstegård, som for tiden planlegger innspurten til årets studentsymposium.

Årets studentsymposium har navnet «Business for Life». Det vil i år holdes fokus på aktuelle problemstillinger som omhandler dagens bedrifter. Dagens første tema blir bærekraft, hvor NHHs egen Lars Jacob Tynes skal ta for seg hvilke hensyn bedrifter må ta i et enda økende krav til reduserte negative eksternaliteter . Svein Tore Holsether, president i Yara International, følger opp med foredrag om hvordan en bærekraftig forretningsmodell også kan være lønnsom.

Dagen vil brytes opp i flere sekvenser, med kaffepauser, lunsj, workshops og 4 forskjellige temaer. -Vi har gått all-in på opplevelsen rundt foredragene. Vi vil at studentene skal få kjenne på symposiet-følelsen. Man skal bli tatt imot og vartet opp. I år har det blitt holdt ekstra fokus på interaktivitet, og at det som blir sagt under foredrag og i workshops skal få rom og tid til å diskuteres. Da er det fint å kunne diskutere det over en kopp kaffe eller et godt måltid, sier Løstegård.

Menneskerettigheter & business, framtidens arbeidsplass og business med Kina er henholdsvis tema 2, 3 og 4 på konferansen. Under disse temaene får vi spennende foredrag fra blant annet Jostein Kobbeltvedt fra Raftostiftelsen, Cira Holm fra Yara og sjef i Google Norge, Jan Grønbech.

Mot kvelden vendes snuten mot Fløyen, hvor det skal avholdes bankett i ekte stud.symp-stil. Dette innebærer middag, brennaktuelle taler og allsang.

Arrangementet går av stabelen 13.Februar, og med 19 funksjonærer i ryggen ligger alt an til at årets studentsymposium skal bli bedre enn noensinne.

Mads Parr Yksnøy

Del denne nyheten, velg sosialt media ->

Siste innlegg

Siste kommentarer

    Arkiv

    Kategorier

    Meta