top of page

Joel Mills

CEO OSC and Augmentcity

Vi er utrolig glade for å kunne introdusere Joel Mills som en av foredragsholderne på NHH-Symposiet. Joel er en internasjonalt anerkjent ekspert på bærekraftig byplanlegging og urban design, og han har en lang og imponerende karriere innen feltet. Hans lidenskap for å skape inkluderende og bærekraftige byer har gjort ham til en etterspurt rådgiver og foredragsholder både nasjonalt og internasjonalt.

Joel Mills startet sin karriere som byplanlegger og har siden arbeidet med en rekke høyprofilerte prosjekter over hele verden. Gjennom sin tid som urbanist har han vært involvert i både offentlige og private initiativer for å skape bærekraftige, grønne og levende bymiljøer. Hans innsats har hatt en betydelig innvirkning på hvordan vi tenker og planlegger for byutvikling i det 21. århundre.


I tillegg til hans praktiske erfaring har Joel en solid akademisk bakgrunn, med en mastergrad i byplanlegging fra det prestisjetunge Massachusetts Institute of Technology (MIT). Han har også skrevet en rekke artikler og bøker om bærekraftig byutvikling, og hans analytiske evner og formidlingstalent gjør ham til en svært engasjerende og aktuell foredragsholder for NHH-Symposiet.


Vi er stolte og glade for å kunne ønske Joel Mills velkommen til NHH-Symposiet!

Joel Mills
bottom of page