top of page

Fra norgesmestere til verdensmestere

Hvordan skal vi forme Norge sin fremtid de neste syv årene?

Den perfekte møteplassen

Symposiet_1983.jpg

NHH-Symposiet 2023 markerer 40 år siden første gang studentene ved Norges Handelshøyskole samlet Norges mest spennende profiler fra næringslivet, akademia og politikken for å løse samfunnets fremste problemstillinger. "Den perfekte møteplass" ble det beskrevet som.

Verdensmester på syv år

I mars 2023 ønsker vi igjen å samle til den perfekte møteplassen, og igjen ønsker vi å se fremover i tid. Nærmere bestemt setter vi tidshorisonten til 2030. Målet for denne konferansen er å finne ut hvordan vi skal gå fra norgesmestere til verdensmestere. 

Kongetribune.jpg

Hvordan skal norges ledende innovasjonsmiljøer utvikle seg til å bli verdensmestere på innovasjon? 

 Hvordan kan vi være verdensledende på å omstille våre største industribedrifter til å fortsatt være konkurransedyktige etter nye reguleringer?

Hva kan vi lære om ledelse, mindfulness, eller prestasjon for å tiltrekke og utvikle talentene våre bedre enn noen andre i verden? 

oljeplattform.jpg

Veien fremover

 

Vi ønsker å ta utgangspunkt i Norge sine økonomiske, sosiale og politiske forutsetninger for de neste syv årene for disse diskusjonene. Videre vil vi ta lærdom fra både ledende figurer i Norge og i utlandet for å få best svar på spørsmålene vi diskuterer.

For oss er det som diskuteres på scenen like viktig som de diskusjonene konferansen vil skape blant deltakerne.

Derfor ønsker vi å samle en spennende og variert deltakermasse komponert av næringslivsprofiler, advokater, akademikere, politikere og studenter.

Fordi det er vi alle som skal forme Norge sin fremtid, og den former vi nå.

LogoOrginal (1).PNG
bottom of page