top of page

Foredragsholdere

Kjerstin Braathen har en lang fartstid i den norske finansbransjen. Helt siden slutten av 90-tallet har Braathen vært tilknyttet DNB-konsernet og tok i 2019 over stafettpinnen som konsernsjef for banken. I tillegg til å styre en Norges største børsnoterte selskaper er hun også styreleder i Vipps. Braathen beskrives som en kompetent kvinne med en inkluderende lederstil og med stor faglig tyngde.

Ole Erik Almlid er sjef for Norges største og viktigste interesseorganisasjon for bedrifter - NHO. Som utdannet journalist med bakgrunn også fra psykologi og statsvitenskap har Almlid gjennom sin karriere hatt flere ledende posisjoner innenfor norsk media.

Øyvind Eriksen er konsernsjefen i Aker ASA, men kanskje mest kjent som Kjell Inge Røkkes trofaste høyre hånd. Som konsernsjef er han styreleder i omtrent hvert eneste Aker-selskap og et par andre - det er 14 av dem!

Bjorn Lomborg er leder og grunnlegger av tankesmien Copenhagen Consensus Center og er adjungert professor ved Copenhagen Business School. Han har siden boken "Verdens sande tilstand" blitt kjent som en av de mest fremtredende og omdiskuterte aktørene innen miljø- og klimapolitikk.

Bjørn Mannsverk er utdannet jagerflypilot, og har mer enn 30 års erfaring fra en rekke sikkerhet- og beredskapsrelaterte stillinger og prosjekter. Likevel er han mer kjent som Bodø Glimts mentaltrener, og har blitt omtalt av mange som en svært viktig ingrediens i deres suksess de siste årene.

Vi er stolte av å annonsere at Anne Solhaug Tutar, partner i venturekapitalfondet Antler, vil være en av foredragsholderne på NHH-Symposiet 2023! Anne ble utnevnt som årets selskapsbygger i 2021, og hennes innsats for innovasjon og gründervekst har vært avgjørende for å bygge opp flere vellykkede oppstartsselskaper.

Vi er utrolig glade for å kunne introdusere Joel Mills som en av foredragsholderne på NHH-Symposiet. Joel er en internasjonalt anerkjent ekspert på bærekraftig byplanlegging og urban design, og han har en lang og imponerende karriere innen feltet. Hans lidenskap for å skape inkluderende og bærekraftige byer har gjort ham til en etterspurt rådgiver og foredragsholder både nasjonalt og internasjonalt.

Vi kan med glede kunngjøre at den anerkjente forfatteren og finans-akademikeren Alex Edmans vil være foredragsholder på NHH-Symposiet 2023!

Vi er stolte av å annonsere at Hedvig Hjertaker kommer til NHH-Symposiet 2023! Før jul la Hedvig ut på en 1130 kilometer lang reise på ski mot Sydpolen. Etter 49 dager helt alene, i bitende kulde og til tider ekstreme forhold, nådde hun målet sitt, og ble med sine 28 år verdens yngste kvinne som noen gang har gått til Sydpolen.

Joachim Høegh Krohn er en norsk gründer og investor, med bakgrunn fra teknologi og finans. Han er utdannet ved NHH, har jobbet der i noen år og har fremdeles tilknytning til institusjonen som førsteamanuensis II.

Aksel Mjøs vil delta på en spennende panelsamtale under NHH-Symposiet 2023. Med sin bakgrunn som tidligere administrerende direktør for DnB Asset Management og nestleder i Morgan Stanley Investment Banking i London, vil Mjøs dele sine perspektiver om hvordan bedrifter kan møte global konkurranse og jobbe strategisk mot internasjonale aktører.

Vi er begeistret for å kunngjøre at professor Inger Stensaker fra Norges Handelshøyskole vil delta i en spennende panelsamtale under NHH-Symposiet 2023. Sammen med andre eksperter vil hun diskutere hvordan man bør jobbe strategisk mot global konkurranse.

Aleksander er leder for NHH-Symposiet 2023 og har siden oktober 2021 jobbet med å arrangere årets konferanse.

Kristin Clemet er en kvinne med stor påvirkningskraft. Etter endte studier på NHH tok Clemet steget inn i politikken og var i lang tid blant Høyres mest profilerte politikere med sin ministerpost. Siden 2006 har Clemet vært daglig leder for tenketanken Civita hvor hun i en årrekke har vært med på å sette agendaen i det norske mediebildet gjennom sine presise analyser.

Nicolai Tangen har under stor oppmerksomhet og i en krevende tid ledet oljefondet i to år. Oljefondet, Norges Bank Investment Management, er blitt verdens største fond og tilsvarer ca åtte norske statsbudsjetter.

Tone Wille har siden 2016 vært konsernsjef for Posten Norge AS. Under Wille har Posten markert seg som en av de mest innovative organisasjonene i Norge. Selskapet har også vært en pionér innen bærekraft, med en rekke initiativer for å redusere sin miljøpåvirkning, inkludert økt satsing på elektriske kjøretøy og mer effektive logistikkløsninger.

Martin Schütt er utdannet siviløkonom fra NHH, hadde en kometkarriere i McKinsey, og er nå medgründer og managing partner i oppstartsmaskinen Askeladden. Askeladden & Co står blant annet bak legekontorene Dr.Dropin og begravelsesbyrået Verd.

Norges minister for forskning og høyere utdanning kommer til NHH for å både få seg en pils med oss studenter, men også for å snakke om hvordan utdanningssystemet må tilrettelegge for at det skal produseres nye verdensmestere i Norge.

Magnus Krogh Ankarstrand er den nåværende presidenten til Yara Clean Amonia, som er verdens største distributør av ammoniakk. Krogh Ankarstrand har en master i Finans fra NHH og en bachelor i Nautical engineering fra sjøkrigsskolen.

Torbjørn Røe Isaksen startet sin politiske karriere i Unge Høyre, og han har vært stortingsrepresentant for Høyre siden 2009. Gjennom sin tid i politikken har han hatt flere viktige ministerposter, blant annet som kunnskapsminister fra 2013 til 2018 og næringsminister fra 2018 til 2020. I 2021 gikk han over i en ny rolle som samfunnsredaktør for E24.

Vi er stolte av å annonsere at Kari Olrud Moen, administrerende direktør i Finans Norge kommer til NHH-Symposiet 2023!

Vi har gleden av å presentere Yashica Reddy! Hun er investeringsdirektør i Schroders, med et ekstra fokus på ESG.

Øystein Thøgersen, en anerkjent professor i økonomi og nåværende rektor ved Norges Handelshøyskole, vil delta i en panelsamtale på NHH-Symposiet 2023. Thøgersen har omfattende erfaring innen akademisk forskning og ledelse, og har publisert flere forskningsartikler og bøker innenfor sitt fagområde.

Vi er glade for å kunne introdusere Odd Arne Sjåtil som en av foredragsholderne på NHH-Symposiet. Odd Arne er en anerkjent og erfaren leder innen olje- og gassindustrien, med en karriere som strekker seg over flere tiår. Hans kunnskap om energisektoren og hans evne til å lede komplekse prosjekter har gjort ham til en respektert figur både nasjonalt og internasjonalt.

Vi er glade for å kunne introdusere Rune Garborg som en av foredragsholderne på NHH-Symposiet. Rune er en høyt respektert og dyktig leder innen finanstjenestesektoren i Norge, med en omfattende og variert karriere som strekker seg over mer enn to tiår. Hans ekspertise innen fintech, innovasjon og digital transformasjon har gjort ham til en etterspurt foredragsholder og rådgiver både nasjonalt og internasjonalt.

Tobias Modin og Vidar Askulv er tidligere spesialsoldater fra Sverige, som til sammen har mer enn 24 års erfaring med å lede team gjennom ekstreme prøvelser.

bottom of page