top of page

Odd Arne Sjåtil

BCG

Vi er glade for å kunne introdusere Odd Arne Sjåtil som en av foredragsholderne på NHH-Symposiet. Odd Arne er en anerkjent og erfaren leder innen olje- og gassindustrien, med en karriere som strekker seg over flere tiår. Hans kunnskap om energisektoren og hans evne til å lede komplekse prosjekter har gjort ham til en respektert figur både nasjonalt og internasjonalt.Odd Arne Sjåtil begynte sin karriere som ingeniør og har jobbet seg opp gjennom ulike roller og ansvarsområder innen olje- og gassbransjen. Han har hatt ledende stillinger i flere store selskaper, deriblant Equinor, hvor han blant annet har vært prosjektdirektør for Johan Sverdrup-utbyggingen – et av Norges største industriprosjekter de siste årene. Hans arbeid og ledelse har bidratt til å styrke Norges posisjon som en viktig aktør innen energisektoren.


I tillegg til sin profesjonelle karriere har Odd Arne en solid akademisk bakgrunn med en mastergrad i teknologi fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). Hans tekniske ekspertise og lederegenskaper har gitt ham et sterkt fundament for å navigere i en krevende og stadig skiftende bransje. Han er nå Managing Director and Partner at Boston Consulting Group.


På NHH-Symposiet vil vi få gleden av å høre Odd Arne Sjåtil dele sine tanker og erfaringer om utfordringer og muligheter i olje- og gassindustrien, samt hvordan sektoren kan tilpasse seg og bidra til å møte klimamålene.


Vi er stolte og glade for å kunne ønske Odd Arne Sjåtil velkommen til NHH-Symposiet!

Odd Arne Sjåtil
bottom of page